top of page

Will Ferdy

Will - Mijn Leven.jpg

In de "Spotlight"

"Uit het hart - Voor het hart"

De beloofde cd, ter gelegenheid van Will Ferdy's verjaardag, verschijnt in maart 2021.
Het wordt andermaal een prachtig bezit voor verzamelaars. Er werd gekozen uit de rijke collectie van radio-opnames die in ons bezit zijn. Stuk voor stuk nummers die nooit eerder op cd werden uitgegeven en waarvoor de toelating van de VRT werd bekomen.
Geniet van de prachtige arrangementen en de begeleiding door de grote radio-orkesten.
De cd, een waar collectors-item, verschijnt in een zeer beperkte oplage.
Wacht dus niet te lang om hem te bestellen.

De vorige gelijkaardige cd was in minder dan een maand uitverkocht.
Enkel verkrijgbaar via "Onze winkel" !

FDD 02 03.jpg

WFP-R 1005 

Verkoopprijs : 16,00-€

EEN LIEFDESLIED

DIT IS DE DAG

HET ALLERBESTE MAAL

HET EEUWIG LIED

DE OUDE SCHELDESCHIPPER

JE BENT DEZELFDE NIET MEER

MIJN EENZAAMHEID

DE ZEE

GESLOTEN KASTEEL

BIRDY

HET HUWELIJK

BENIDORM

HET LEVEN

DE MENS

HELEEN

DOCTORANDUS PETER FISCUS

IK WOU EEN RESERVAAT

Extra op verzoek:

UTOPIA

EEN MOEDER ALS ZOVELE

BELIJDENIS

NIEUW !!

"Will Ferdy zingt Jacques Brel en Guido Gezelle"

WF JB GG - 01.png

Niet verkrijgbaar in de handel !

WFP-R 1006-1007 

Verkoopprijs : 17,00-€

Opnieuw een retro-cd voor verzamelaars in een luxueuze uitgave en in zeer beperkte oplage.
Het betreft een dubbel-cd met 40 liedjes, de meeste begeleid door het radio-orkest van de BRT.

Een aantal van deze reeks liedjes werd nooit eerder uitgebracht op plaat of op cd. Vooral de chansons van Brel zijn anders geïnterpreteerd dan op vorige edities.

WF JB GG - inhoud.jpg
Mijn Leven.jpg
DVD WF.jpg

De  schitterende dvd/cd “Mijn Leven” die door Eric Smets en André Janssens werd samengesteld werd bijzonder goed ontvangen door een breed publiek.

Het is ook een zeer geslaagde productie geworden die, nu Will besloten niet meer optreedt, een grote betekenis heeft gekregen.       

Een uniek herinneringsalbum van een van onze grootste Vlaamse artiesten : zanger, enterainer, acteur, auteur en melodist.  

De DVD bevat een documentair gedeelte waarin door Roger Nupie het leven van de artiest wordt verteld, geïllustreerd door nooit eerder uitgegeven beelden van zijn leven en loopbaan. Voor het eerst worden ook levende beelden vertoond van Raf, de vriend die model stond voor 'Christine'. Daarop volgt de registratie van een anderhalf uur durend 'Afscheidsconcert' dat op 16 november 2013 werd opgenomen in prachtige en gezelling Lounge van het “Lindner Hotel & City Lounge” te Antwerpen.

Het dvd-gedeelte wordt afgesloten met getuigenissen van prominenten en collega's, waaronder Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre, Nicole & Hugo, Lea Thys, e.v.a.

Op de bijhorende CD zijn 20 van de grootste hits van Will Ferdy te beluisteren. Bekijk alvast de trailer van deze DVD bij video’s.

Deze combinatie van DVD en CD (WFP-records 1138) kan rechtstreeks besteld worden via de winkel van Will Ferdy Producties NV.

Meer dan 3 uur kijk– en luistergenot.

Een must voor elke Will Ferdy fan !

“Yvette Ravell zingt Will Ferdy”

YVETTE RAVELL

CD YR - 01 (web).jpg
CD YR - 02 (web).jpg

Dat Yvette Ravell beschikt over een uitzonderlijk groot talent hoeven we niet meer te beklemtonen. Wie haar internationale carrière gevolgd heeft is daar reeds lang van overtuigd. Maar wie haar recent aan het werk zag, zal ervan getuigen dat ze na al die jaren niets aan talent heeft ingeboet. Integendeel. Will Ferdy Producties, die de cd uitbrengt in een productie van Yvette Ravell en echtgenoot Luc Van Vossel, is dan ook echt fier zo’n buitengewoon mooie schijf te kunnen aanbieden. Volgende liedjes worden door Yvette op een zeer persoonlijke manier vertolkt en geven aan Will’s liedjes een nieuw leven:

DE ZEE - ZO AF EN TOE - HET SCHRIJVERKE - EEN KIND - KOM DANS MET MIJ - HET AFSCHEID HET REGENT IN DE STRATEN - IK VERLANG NAAR JOU - IK HOU VAN JOU JE T’AIME TANT JE WAS ER STEEDS VOOR MIJ - DE STRAATMUS VAN PARIJS - CHRISTINE - BELIJDENIS MIJN CONCERTO VOOR JOU - ZIEDE GIJ ME GERE

Van ‘Een Kind’ en ‘Mijn concerto voor jou’ maakte ze zelfs twee opnames. Beide zijn zo mooi dat we niet konden kiezen en dat die als extra-tracks aan de cd werden toegevoegd. Alle zeventien opnames zijn gloednieuw en werden door Eddy Aelbrecht voorzien van een origineel, modern arrangement. Zonder meer: een zilveren schijf waarover zal gesproken worden en die in geen enkele discotheek van een Ferdy-fan mag ontbreken. 

Bekijk alvast het nummer “Ik verlang naar jou” bij video’s.

rechtstreekste te verkrijgen bij Yvette Ravell

of in de betere mediazaak

Eric 2012 PP.jpg

Eric Smets

Productiemanager

Gast-107 (web).JPG
André 2012 PP.jpg

André Janssens

Ass. Productiemanager

bottom of page